tirsdag den 26. februar 2013

ON TO STATE!


Vores drenge er videre til State basketball!
Lørdag aften spillede de den afgørende kamp om at komme til State Championship som afholdes i næste uge. Selvom de var oppe mod et godt hold vandt de med knapt 30 point, så det var ikke fordi det var en helt vildt nervepirrende kamp, men alligevel god. Det er jo altid sjovt at vinde. West Fork havde virkelig god opbakning. Kampen blev afholdt i en splinterny, stor hal. Alligevel var vores side FYLDT, som i nok kan se på billedet i nederste højre hjørne! Fed stemning!
Bagefter var der pep rally på skolen. Spillerne blev escorteret ind i byen af brandbiler, der blev holdt taler og så klippede de basketball nettet ned. Det er åbenbart en tradition! Derefter tog vi ud at spise selvom det faktisk næsten var midnat :)

Jeg fik at vide at det var et godt år jeg havde valgt at komme herover - det er ikke lige hvert år man når til State! Holdet i år er virkelig virkelig godt, og indtil videre er de ubesejrede!

Så på mandag tager vi allesammen til Des Moines for at se dem spille igen - det bliver stort. Ikke mindst hvis de vinder!

2 kommentarer:

  1. Hvilket kamera bruger du? :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Canon EOS Rebel T3! :) Har dog ekstra linser dertil!

      Slet